ឳសថបុរាណ ៦ មុខ ដែលពោះវៀនត្រូវការ
នេះជាអាហារ ៦ មុខសម្រាប់ណែនាំឲ្យលោកអ្នកបរិភោគក្នុងការជំនួយដល់ពោះវៀន។ អាហារទាំងនេះដូចជា:
ប្រេងក្រអូបឈ្ងុយពីស្លឹកជីរលីងលក្តជាថ្នាំជួយរំលាយអាហារយ៉ាង ល្អដល់ពោះវៀន។ ក្រៅពីនេះវាជួយមិនឲ្យពោះវៀនកើតមានអាការៈហើមពោះ ឆ្អល់ពោះជាប់ជាប្រចាំផងដែរ។
ភាពហឹររបស់ ម្ទេសជួយឲ្យរាងកាយបញ្ចេញទឹកមាត់ ហើយបន្ទាប់ពីនោះអង់ហ្ស៊ីមរបស់ទឹកមាត់ នឹងបញ្ចេញសារជាតិ ដែលជួយរំលាយឲ្យសារជាតិម្សៅមានសភាពទន់។ ដូច្នេះពោះវៀន មិនចាំបាច់ត្រូវធ្វើការច្រើនក្នុងការកិនរំលាយអាហាររៀងរាល់លើក នោះទេ។
គ្រាន់តែបរិភោគខ្ទឹមក្រហមតែម្យ៉ាង ក៏អាចជួយពោះវៀនបានយ៉ាងល្អរួចជាស្រេចទៅហើយ ព្រោះថាក្នុងខ្ទឹមក្រហម មានសារជាតិអាចជំនួយដល់ពោះវៀន ដោយវាជួយរំលាយអាហារ និងជួយឲ្យបរិភោគអាហារបានច្រើន។
ម្រះព្រៅមានសារជាតិពិសេស អាចផ្តល់ផលយ៉ាងល្អចំពោះពោះវៀន ដោយវាជួយឲ្យពោះវៀន កិនរំលាយអាហារបានល្អ។ ក្រៅពីនេះ ស្លឹកម្រះព្រៅ នៅជួយក្នុងការបញ្ចេញទឹកក្នុងក្រពះមកជួយរំលាយអាហារដែលយើងបរិភោគ ចូលទៀតផង។
ចង់បរិភោគស្លឹកគ្រៃឲ្យបានផលល្អ គួរចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ ព្រោះអាចបរិភោគបានដោយងាយ។ ចំពោះផលប្រយោជន៍ចំពោះស្លឹកគ្រៃ ជួយបញ្ចេញទឹកប្រមាត់មកកិនបំបែកអាហារបានយ៉ាងល្អ។
យើងមានគន្លឹះដ៏ល្អមួយសម្រាប់លោកអ្នក ដែលកើតមានអាការៈក្រពះអាហារមិនរំលាយ ដោយយកខ្ទឹម ស ៥ កំពឹស មកចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ ហើយបរិភោគភ្លាមៗក្រោយអាហារ។ ខ្ទឹម ស អាចជួយជំរុញឲ្យក្រពះកិនរំលាយអាហារបានយ៉ាងល្អ ហើយបើបានបរិភោគ មិនយូរទេ អាការៈនេះនឹងប្រសើរឡើង៕
1. ស្លឹកជីរលីងលក្ត:
ប្រេងក្រអូបឈ្ងុយពីស្លឹកជីរលីងលក្តជាថ្នាំជួយរំលាយអាហារយ៉ាង ល្អដល់ពោះវៀន។ ក្រៅពីនេះវាជួយមិនឲ្យពោះវៀនកើតមានអាការៈហើមពោះ ឆ្អល់ពោះជាប់ជាប្រចាំផងដែរ។
2. ម្ទេសស្រស់:
ភាពហឹររបស់ ម្ទេសជួយឲ្យរាងកាយបញ្ចេញទឹកមាត់ ហើយបន្ទាប់ពីនោះអង់ហ្ស៊ីមរបស់ទឹកមាត់ នឹងបញ្ចេញសារជាតិ ដែលជួយរំលាយឲ្យសារជាតិម្សៅមានសភាពទន់។ ដូច្នេះពោះវៀន មិនចាំបាច់ត្រូវធ្វើការច្រើនក្នុងការកិនរំលាយអាហាររៀងរាល់លើក នោះទេ។
3. ខ្ទឹមក្រហម:
គ្រាន់តែបរិភោគខ្ទឹមក្រហមតែម្យ៉ាង ក៏អាចជួយពោះវៀនបានយ៉ាងល្អរួចជាស្រេចទៅហើយ ព្រោះថាក្នុងខ្ទឹមក្រហម មានសារជាតិអាចជំនួយដល់ពោះវៀន ដោយវាជួយរំលាយអាហារ និងជួយឲ្យបរិភោគអាហារបានច្រើន។
4. ស្លឹកម្រះព្រៅ:
ម្រះព្រៅមានសារជាតិពិសេស អាចផ្តល់ផលយ៉ាងល្អចំពោះពោះវៀន ដោយវាជួយឲ្យពោះវៀន កិនរំលាយអាហារបានល្អ។ ក្រៅពីនេះ ស្លឹកម្រះព្រៅ នៅជួយក្នុងការបញ្ចេញទឹកក្នុងក្រពះមកជួយរំលាយអាហារដែលយើងបរិភោគ ចូលទៀតផង។
5. ស្លឹកគ្រៃ:
ចង់បរិភោគស្លឹកគ្រៃឲ្យបានផលល្អ គួរចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ ព្រោះអាចបរិភោគបានដោយងាយ។ ចំពោះផលប្រយោជន៍ចំពោះស្លឹកគ្រៃ ជួយបញ្ចេញទឹកប្រមាត់មកកិនបំបែកអាហារបានយ៉ាងល្អ។
6. ខ្ទឹមស:
យើងមានគន្លឹះដ៏ល្អមួយសម្រាប់លោកអ្នក ដែលកើតមានអាការៈក្រពះអាហារមិនរំលាយ ដោយយកខ្ទឹម ស ៥ កំពឹស មកចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ ហើយបរិភោគភ្លាមៗក្រោយអាហារ។ ខ្ទឹម ស អាចជួយជំរុញឲ្យក្រពះកិនរំលាយអាហារបានយ៉ាងល្អ ហើយបើបានបរិភោគ មិនយូរទេ អាការៈនេះនឹងប្រសើរឡើង៕
Post a Comment